21.10.2017

Dosentti ja suomalaisten voima

Politiikka Suomessa on menettänyt luottamuksensa, mutta katsokaapa Dosentti. Sen osassa 104 on haastateltavana Jarmo Korhonen, keskustan entinen puoluesihteeri. Poliitikan tutkijana hän valottaa suomalaisen politiikan sisäpiirin tietoja.

Kuvakaappaus Permanto.fi-sivulta. Klikkaa kuvasta ohjelmaan.

Ohjelman katsottuaan ei voi sanoa muuta kuin, että olisipa meillä enemmän poliitikkoja, jotka näkisivät asiat näin kirkkaina, näin selvästi - ja näin pelkäämättä sanoisivat ääneen, mikä kokonaisuus oikein on.

Jaa että "enemmän"? Edellinen ei viittaa Korhoseen, sillä hänhän ei ole enää politiikassa. Se viittaa niihin muutamiin suoraselkäisiin kansanedustajiin ja paikallisiin päättäjiin, joita vielä löytyy, mutta jotka ovat suurimmaksi osaksi vähemmistössä.

Joko olet löytänyt omasi - sellaisen, joka on yksityisen kuntalaisen puolella yritysten intressejä vastaan tai Suomen puolella globalisaatiota vastaan?

Siitä tässä on suuressa mittakaavassa kyse. Suomi on arvokas luonnonvaroiltaan, suomalaiset kansana eivät sitä ole. Silti voima on nimenomaan meissä, suomalaisissa.

Älä unohda: Sitä on ennenkin tarvittu, suomalaista sisua. Ota se käyttöösi.


Lisätietoja:

Dosentti Osa 104 / Jarmo Korhonen 10.03.2017

Vieraana Jarmo Korhonen: Keskustan entinen puoluesihteeri valottaa tässä haastattelussa Dosentille ja yleisölle suomalaisen politiikan sisäpiirin tietoja. Kuka vuosi ja kenelle? Ohjelma esitetty 3.10.2017.

http://www.permanto.fi/player/vod?assetId=7202028

10.10.2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.